Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei
Sunt ResposnabilCalculator nutriţionalSusţine Slăbuţe!Sunt fan Slăbuţe!Slabute TV

Exemple widget-uri

Exemple funcţionalităţi

Îţi prezentăm câteva exemple cu widget-uri de pe Slabute.ro. Poţi vedea ce funcţionalităţi avansate pot fi adăugate pe site-ul tău în câţiva paşi simpli. Mai jos poţi vedea şi câteva exemple cu rezultatul final.

Widget calorii
Folosind acest widget de căutare, vizitatorii site-ului vor putea căuta în cea mai mare bază de date cu calorii alimente, din România.
Widget Indice Glicemic
Folosind acest widget de căutare, vizitatorii site-ului vor putea căuta în cea mai mare bază de date cu Indice Glicemic pentru alimente, din România.
Widget puncte Weight Watchers
Folosind acest widget de căutare, vizitatorii site-ului vor putea căuta în cea mai mare bază de date cu puncte Weight Watchers pentru alimente, din România.
Widget E-uri
Folosind acest widget de căutare, vizitatorii site-ului vor putea căuta informaţii despre aditivii alimentari din baza de date Slabute.ro
Widget calculator calorii
Folosind acest widget de calcul, vizitatorii site-ului vor putea calcula necesarul zilnic de calorii pentru a se menţine la o anumită greutate.
Widget IMC
Folosind acest widget de calcul, vizitatorii site-ului vor putea calcula Indicele de Masă Corporală (IMC) şi vor vedea în ce categorie de greutate se încadrează.

Exemple widget-uri în blog

Vrei să îţi faci rapid şi gratis un blog avansat pentru stilul de viaţă sănătos, nutriţie, sport sau oricare alt domeniu similar Slabute.ro? Este simplu. Vezi exemplele de mai jos. În doar câteva ore am creat un blog care depăşeşte uşor, din punct de vedere funcţionalităţi şi aspect, un blog obişnuit. Ţie îţi rămâne doar să scrii parerile şi experienţele tale, să le spui prietenilor tăi despre noul tău blog şi să te bucuri de succes!

Blog Slăbuţe
Un exemplu de blog pe care l-am întitulat Comunitatea de slăbuţe. Am ales o temă pentru interfaţă cu aspect plăcut, am adăugat simplu widget-ul de căutare calorii alimente, am adăugat widgetul de calcul IMC şi widgetul de necesar caloric şi drept rezultat am obţinut în scurt timp un blog avansat şi plăcut la aspect în care a rămas să scriem doar articole.
Calculator calorii
Un alt exemplu de blog este Calculator calorii. Iarăşi am ales o temă cu aspect plăcut, am adăugat simplu widget-ul de căutare calorii alimente, widgetul de calcul necesar caloric şi widget de calcul IMC.
Calorii pentru 100g
Un alt exemplu de blog pe care l-am întitulat Calorii pentru 100g. Iarăşi am ales o temă pentru interfaţă cu aspect plăcut, am adăugat simplu widget-ul de căutare calorii alimente. Conform cu tematica blogului, am adăugat widgetul de calcul necesar caloric. Drept rezultat iarăşi am obţinut în scurt timp un blog avansat, cu informaţii complete şi plăcut la aspect.
Diete slăbit
Un alt exemplu de blog este Diete slăbit. Iarăşi am ales o temă pentru interfaţă cu aspect plăcut, am adăugat simplu widget-ul de căutare calorii alimente, widgetul de căutare indice glicemic şi widgetul de căutare puncte WW. Astfel vizitatorii blogului vor avea informaţii complete despre diete.
Top diete
Un alt exemplu de blog este Top diete. Iarăşi am ales o temă pentru interfaţă cu aspect plăcut, am adăugat simplu widget-ul de căutare calorii alimente, widgetul de căutare indice glicemic şi widgetul de căutare puncte WW.
Slăbit sănătos
Un alt exemplu de blog este Slăbit sănătos. Iarăşi am ales o temă pentru interfaţă cu aspect plăcut, am adăugat simplu widget-ul de căutare calorii alimente, widgetul de căutare indice glicemic şi widgetul de căutare puncte WW.

După cum se poate observa, crearea unui blog de calitate, cu unelte avansate şi care să te avantajeze, poate fi un proces foarte simplu. În câteva ore eşti gata să te prezinţi într-o manieră profesinală şi să-ţi scrii părerile şi experienţele tale. Vizitează pagina widgets pentru mai multe detalii. Succes!


Calculator nutriţionalFan Slăbuţe!Susţine Slăbuţe!Top SlăbuţeSlabute TV
Ultimele felicitări
Ultimele articole de pe portal
Ultimele concursuri

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: